Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

24. 9. 2019 · Aktualizácia: 19. 9. 2023

Úpravy tváre pre reprezentatívny vzhľad

Stojí to za to
126455
126454
126453

Hodnotenie BarboraHruban:

Úpravy tváre pre reprezentatívny vzhľad

Pracujem v mediálnej sfére ako spolumajiteľka Playboy magazínu pre Slovenskú Republiku. Pri mojej práci musím vyzerať reprezentatívne, nie však umelo.Pani Dr. Mazreku Spais mi splnila moje priania. Všetko s citom a jemne aplikované. Veľmi kvitujem jej profesionalitu a cit pre estetiku a minimalizmus. Moja práca je časovo náročná a ja oceňujem, že vďaka pani doktorke vyzerám sviežo aj po náročnom dni. Odporúčam všetkými desiatimi !

2

Komentáre (2)

Môžem sa spýtať či máte aj výplne líčok? Čo ste si všetko dávali robiť, dakujem
Odpovedať
Netreba sa este aj tu zviditelnovat ,nikoho nezaujima kde tu kto pracuje a casovo narocnu pracu,mam napr aj ja.Stacilo vyzdvihnut pracu pani doktorky.
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Výplne horných viečok

S pani doktorkou Brezovou som nesmierne spokojná, pochodila som niekolko kliník v Bratislave a nikde mi s mojim problémom nevedeli pomocť, až nakoniec pani doktorka Brezová mi pomohla-trápili ma prepadnuté horné viečka s asymetriou. Naozaj velmi...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.