Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 7. 2019 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Recenzia klinika Phaeyde - transplantácia vlasov

Stojí to za to
Približná cena: 6.490 €

Hodnotenie andr7477858:

Recenzia klinika Phaeyde - transplantácia vlasov

Chcel by som poďakovať tímu Phaeyde za veľmi profesionálnu prácu. Samozrejme, po dvojdňovom zákroku som veľmi rád, že môžem ísť domov, ale veľmi dobre som sa tu cítil a to si budem pamätať. Teraz sa teším na ďalšie mesiace a na veľmi pekný výsledok. Naďalej Vám prajem všetko najlepšie! Andrej

Komentáre (2)

Dobrý deň, Andrej, píšete o dvojdňovom zákroku. Prečo trval 2 dni? Väčšinou je transplantácia vlasov hotová za niekoľko hodín. Mohol by ste nahrať fotku, ako to vyzerá bezprostredne po zákroku? Ďakujem
Odpovedať
nechapem tych ludi, napisu recenziu a na dalsie otazky komentare neodpovedaju, btw pravdepodobne mal implant. viac stepov , za den sa da urcity pocet dat
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Veľká nespokojnosť

Veľká nespokojnosť: stále mám veľké rozdiely hustoty vlasov po 2 zákrokoch. Po prvom zákroku to bolo veľmi slabé. Ak som chcel korekciu (2. zákrok), musel som si doplácať 1000 eur. Pri druhom zákroku sa komunikátor nedohodol s lékarom a zabudli...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.