Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku
Hodnotenie sestra:
Po dlhoročnom odhodlávaní som dnes absolvovala výplne líčok a stále som v šoku... Ešte je to len pár hodín a ja vyzerám o 10 rokov mladšie :) Som nadšená z profesionality a ľudského prístupu, počnúc slečnami na recepcii až po pani doktoku. Celý zárok prebehol v priateľskej atmosfére, všetky moje obavy okamžite zmizli. Osobitne chcem podakovať sestričke Zuzke a hlavne pani doktorke Vande Przewlockej za starostlivosť, citlivý prístup a hlavne za profesionálny výkon. Som nadmieru spokojná a určite sa sem vrátim. Vrele doporučujem všetkým dámam, ktoré doteraz váhali ako ja, nebojte sa toho ! Petronela
Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!
Pani doktorka bola prvá u ktorej som si dala vyhľadiť vrásky. Bola príjemná už pri konzultácii a vďaka jej prístupu mi opadla aj nervozita s ktorou som na kliniku prišla. Priebeh nebol ani bolestivý a výsledok je naozaj dobrý. Moja tvár vyzerá...
Čítať ďalejVšetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.
Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.