Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

29. 8. 2018 · Aktualizácia: 20. 9. 2023

Zvacsenie pŕs a jeho približná cena

Nedôveryhodný výsledok

Dobrý deň, Chcela by som sa informovať o zväčšeni prs. Nakolko zijem v zahraničí na konzultaciu by som mohla dojst v októbri alebo koncom Septembra a operaciu by som rada podstupila v Novembri/Decembri ak by to bolo mozne. Chcela by som sa Vas spytat na pribliznu cenu zakroku od-do. Teším sa na Vašu odpoveď a želám pekný deň . S pozdravom Lucia D

2

Komentáre (2)

Dobrý deň Lucia,
je super, že si chcete nechať čas medzi konzultáciou a zákrokom. Myslím, že je dôležité si všetky informácie nechať rozležať v hlave.
Dostala ste sa na radu v daný termín?
Približné ceny nájdete v zozname zákrokov dole: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/cerven-dusan#zakroky . Samozrejme presnú cenu Vám prezradí lekár pri osobnej konzultácii.
Držím Vám palce
Lucka
Odpovedať
Dobrý deň poprosíme vás aby ste sa snami skontaktovali telefonicky kde vám dame bližšie info o zákroku aj o cene a termíne na konzultáciu a následnú operáciu prajem pekný deň 0948099133, 0908937989
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.