Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku
Hodnotenie Pertinax:
Dlhé roky som sa rozhodoval, kým som nabral odvahu a dal sa operovať. Na internete som si hľadal informácie, čo ma čaká... Postupne som začal hľadať doktora. Napísal som viacerým, niektorí sa ozvali, iní vôbec. Ozvali sa aj takí, čo hneď už mali aj termíny na konzultáciu, predoperačné vyšetrenie a aj termín operácie, čo mi bolo hneď čudné, že ma ani nevideli a už hotová vec .... . Dohodol som si konzultáciu s pani doktorkou, stretli sme sa, dostal som potrebné informácie a dohodli sme sa na ďalšom postupe. Absolvoval som predoperačné vyšetrenia a prišiel deň operácie. Operácia prebehla dobre. Prebral som sa z celkovej anestézie a bol som prekvapený, že ma nos vôbec ale naozaj vôbec nebolí. Dokonca som nemusel brať ani lieky od bolesti. Trvalo samozrejme nejaký čas, kým som videl nos naživo. S výsledkom som zatiaľ maximálne spokojný. Je to síce ešte relatívne krátky čas po operácii, cca 3 týždne, takže celkový výsledok môže byť troška iný. Nos sa teraz hojí, pomaličky odpúcha, cítim ho akoby bol gumený alebo drevený. To je ale normálne. Celkovo hodnotím prístup, postup a komunikáciu s pani doktorkou na veľmi vysokej úrovni.
Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!
Chcela by som sa veľmi poďakovať MUDr. Boháčovi a taktiež MUDr. Lorencovi. Operáciu som podstúpila z estetických ale aj zdravotných dôvodov. Operácia prebehla bez komplikácií a bola bezbolestná a hojenie taktiež. Cením si príjemné a profesionálne...
Čítať ďalejVšetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.
Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.