Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 8. 2019 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Recenzia 2 hodinky po labioplastike

Stojí to za to
Približná cena: 800 €

Zdravim, akurat pisem z domova, konkretne som asi 2 hodinky po operacii. Chcela by som sa podelit o svoj pribeh , mozno niekomu pomoze pri rozhodovani sa. Uz dlhom som sa odhodlavala postupit tento zakrok( trapilo ma to uz v puberte). Velmi dlho som hladala recenzie a kliniky ktore tento zakrok ponukaju. Nakoniec sa som teda rozhodla tento zakrok podstupit . Okolo 12 som dosla na kliniku a odprevadili ma lozko kde som dostala oblecenie . Priblizne hodinkua pol som lezala na lozku a psychicky som sa pripravovala na zakrok. Potom prisla sestricka , ktora ma odprevadila do operacneh saly. Vtedy ma prepadol strach no bol predcasny, pretoze ma prv dezinfikovali a konzultovali co sa bude diat. Potom prisla na rad injekcia... no , fraza : “Bude to trochu boliet”, nabrala uplne iny rozmer. Potom som vlastne uz nic necitila a cakala som na zaver operacie. Po 30 minutach som bola hotova. Nic ma nebolelo , vsetko prebiehalo bez komplikacii. Domov som dosla po svojich. Teraz uz len lezim a oddychujem, pocitujem miernu bolest ale inak nic vazne. Ak niektora vahate, alebo mate strach, nemajte. Nemate sa coho obavat, vysledok naozaj stoji za to .

Komentár (1)

Nicoletta99, u akého lekára ste bola? To v recenzii chýba :-(
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Podobné príbehy

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.