Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 11. 2017 · Aktualizácia: 2. 10. 2023

Porodila som 5 veľkých detí

Stojí to za to
Približná cena: 2.500 €

Hodnotenie jarm7475685:

Porodila som 5 veľkých detí

Porodila som 6 detí, 5 bolo veľmi veľkých. Dve deti mali 4 kg, jedno 4,20 kg a dve 4,5 kg. Už po prvých troch bolo brucho vyťahané a popraskané. Po ďaľších dvoch pôrodoch popraskalo ešte viac. A tak som vedela, že si raz dám urobiť plastiku brucha. Dočkala som sa po 20 rokoch aj vďaka tomu , že posledné roky moja váha klesla na váhu 70 -72kg, aká bola pred poslednými pôrodmi. Nakoniec som sa s podporou mojich detí rozhodla pre operáciu a našli sme vhodný termín v septembri, ktorý bolo treba skĺbiť s mojou prácou.

0

Komentárov (0)

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia brucha - skvelý doktor
Pán doktor bol skvelý, Poradil mi najlepšiu možnosť pre moje brucho. Zákrok prebehol dobre a hojenie je celkom rýchle. Bolesť sa dá zniesť, prvé dni som len oddychovala ale je to každým dňom lepšie.
Mam velke brucho
Mam velke brucho co mi ovisa,a aj ramena tak by som chcela podstupit operaciu? Chcem vediet ked to odrezu ci budem mat ploche brucho?
Mam velke brucho

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.