Zvlnené implantáty

Nikitka
13. 7. 2014 · Posledná odpoveď: 23. 11. 2020

Mám 3 roky po operácii a nedávno som schudla o 11 kg, no zvlnili sa mi implantáty na oboch prsníkoch. Keď nemám podprsenku,trebárs ráno keď vstanem, nie je to vobec viditeľné,akonáhle si dám podprsenku a po niekoľkých hod./resp.celom dni ju dám dolu/ vlnenie je evidentné tak ako v predklone,tak aj v stoji..Čo sa s tým dá robiť? Pomohla by iba opatovná operácia? Vďaka.

Reklama

odpovede (3)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň,
pri výraznejšom schudnutí sa stráca aj podkožné tkanivo a zvlnenie môže byť hmatné.Súhlasím s kolegami,určite by pomohol prenos vlastného tuku.
S pozdravom
MUDr.Miroslav Gluck

Dobrý deň Nikitka,
ľutujem, ale pri zvlnení implantátu je možná len operačná korekcia. Možnosti sú viaceré - zmena typu a uloženia implantátu, použitie Alloderm, ale pokiaľ je to možné, doporučujem použitie vlastného tuku na zamaskovanie vlnenia. Jedná sa o najšetrnejšiu z možností.
S pozdravom,
Dr. Fedeleš

Dobrý deň,
viditeľnosť okrajov a vlnenie implantátov vo Vašom prípade je pravdepodobne spôsobené výraznejšou stratou hmotnosti. Aby sa však vylúčila aj iná príčina, je potrebné sonografické vyšetrenie a následne konzultovať svojho operatéra. V niektorých takýchto prípadoch pomáha prenos tuku z inej časti tela a aplikácia do prsníkov.

S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
Avelane clinic

Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zväčšenie pŕs
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 12. 3. 2021
Zväčšenie pŕs
Žiadne odpovede

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi