Zdravím,rozmýšľam už dlhšiu dobu nad zväčšením pŕs ale neviemako postupovať a aké sú ceny za komplet všetko,ake su riziká zákroku.Najlepšie by bolo v Banskobystrickom kraji ale nie je to podmienka Do takýchto vecí sa nerozumiem a neviem čo je čo. Chcela by som mať také prsia čo vydržia čo najdlhšie kde su tie najmenšie riziká a do budúcna ked budem tehotná neovplyvní to tie prsia . Počula som už aj o tom že s vlastného tuku sa aj zväčšuje ale viac neviem ďakujem za odpoveď .pekný zvyšok večera
Dobrý deň Vanesa,
Po poriadku : zväčšenie prsníkov vlastným tukom je možné len vtedy, keď ten tuk máte a požadujete mierne zväčšenie. Čo sa týka rizík, o nich je vždy konzultácia.. cenu do značnej miery určuje / mala by / cena implantátov, ktorá sa môže pohybovať od cca 800 do 3000€. Áno, ich kvalita je priamo úmerná cene - ja používam de facto len implantáty B-lite - to sú tie v najvyššej kategórii ceny, ale aj kvality.. technika operácie a optimálne uloženie implantátov vždy záleží od anatomického nálezu a samozrejme skúsenosti chirurga. Ja operujem kleintky nie len z celého Slovenska a Česka, ale aj z ďalej, preto sa neváhajte za konzultáciiu, alebo aj operáciou vydať kľudne aj ďalej, ako len vo svojom okolí. S pozdravom
PP
Dobrý deň. Váš dopyt je na Banskobystrický kraj, naše zariadenie je v Košiciach. O zväčšení prsníkov sa viete dočítať na webe, máte tam množstvo článkov, množstvo skúseností žien ktoré zákrok podstúpili.
Pokial plánujete tehotenstvo, neodporúčame. Prsia budete musieť po tehotenstve a následnom dojčení meniť. Prsia nebudú vyzerať pekne.
Vlastným tukom zväčšenie neodporúčame. Vznikajú asymetrie a výsledok nebude pre Vás uspokojivý.
Na slovenskom trhu je množstvo firiem ktoré ponúkajú kvalitne implantaty. Časom, starnutím, priberaním a následným chudnutím sa koža naťahuje a pre pekný vzhľad sa implantaty menia.
Scarlett Clinic
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.