Dobrý deň. Som 4 týždne po augmentacii s úpravou. Dnes pred sprchou som si všimla výtok z bradavky a okolo neho. Nie silný. Okolo dvorcov a náplasti mám podráždenú pokožku. Bradavka je výrazne červená a väčšia. Celý deň som nepocitovala žiadnu bolesť až pred večerom. Dnes mi priateľ nechtiac stlačil prsník no nebolo to vôbec silno. Včera som si oprala podprsenku v kabpulke s avivážou. Môže to byť reakcia? Alebo zápal? Prikladám fotku no nie je to na nej dobre vidieť treba sa zapozerať. Okolo náplasti vidno opuch a podráždenie.
Dobrý deň, fotku nevidím, ale na základe toho, co píšete, mate nejakú reakciu po operácii, teda pravdepodobne to súvisí s operáciou. Dôležitá je informácia, kde máte rez, pri dvorci, pod prsníkov, alebo v pazuche? Kojila ste nedávno pred operáciou? Akú farbu ma výtok? Dôvodov môže byť viac,.. kontaktujte s otázkou svojho operater. Dr. zabavnikova
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.