Umývanie hlavy po augmentáciu pŕs

Tina895465
Tina895465
14. 4. 2020 · Posledná odpoveď: 16. 4. 2020

Dobrý večer,chcem sa opýtať po akej dobe môžem si môžem sama umyť vlasy a dvíhať ruky nad hlavu .Nerada by som si urobila zle.Pred mesiacom som bola na reoperácii.Ďakujem za odpoveď.

Reklama

odpovede (2)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň, ďakujem za otázku.
Každý plastický chirurg má v tomto ohľade vlastné pravidlá, preto v prvom rade je najdôležitejšie stále kontaktovať a riadiť sa pokynmi Vášho operatéra.                                                                                                       Kedže píšete, že reoperáciu ste absolvovali pred mesiacom a máte ešte takúto dilemu, predpokladám, že ste absolvovala dosť prísný kľudový režim. V tomto štádiu nevidím absolútne žiaden problém umyť si vlasy. Ja osobne som za včasnejšiu rehabilitáciu a návrat k bežným denným aktivitám, teda aj plné pohybové exkurzie ramien po prah miernej bolesti, vrátane pohybov nad hlavu už v prvé dni, určite nie neskôr ako po prvom týždni.
Dôležitejšie je skôr vyhnúť sa "náhlym" a "prudkým" pohybom ramien najmä nad horizontálu, pri vzpažení. Taktiež je dôležité nejaké postupné "rozumné" dávkovanie/pridávanie tak "intenzity" ako aj "rozsahu" jednotlivých pohybov ramien.
S pozdravom,
Dr. Ján Bumbera

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...

Dobrý deň,
súhlasím s kolegom.

S pozdravom
MUDr. Gabriel Šlárko

Klinika YES VISAGE - klinika estetickej medicíny a plastickej chirurgie
4.9
(426)
Bratislava
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zväčšenie pŕs
Žiadne odpovede
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 19. 5. 2023
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 22. 11. 2022
Zväčšenie pŕs
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 16. 5. 2010
Otoplastika
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 16. 5. 2023
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 31. 5. 2022
Mastopexia
Žiadne odpovede
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 18. 11. 2011
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 18. 3. 2020
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 8. 5. 2020

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi