Dobrý deň. Prosím o radu. Som osem mesiacov po operácii zväčšenia prsníkov. Doteraz som nemala žiadne problémy, liečba prebehla veľmi dobre. Po ôsmich mesiacoch sa mi implantát otočil, akoby sa neprirástol. Nemala som žiadne bolesti a neviem čo sa mohlo stať. Prosím o radu. Ľubica
K otočenie implantátu môže dôjsť pri jeho vkladaní, alebo neskôr, keď kapsa, teda priestor kde sa implantát nachádza je o niečo väčší ako treba. Konzervatívne riešenie , teda manuálne pretočenie je niekedy možné, ale málokedy trvalé.Operačné riešenie spočíva v raphii, teda zmenšení kapsy. Práceneschopnosť je minimálna a bolestivosť sa takmer nevyskytuje.
Dobry den. K takemuto niecom dochadza vecsinou pri ulozeni implantatu pod zlazu.Ak je to tak, riesenie moze byt aj problematickejsie. s pozdravom Dr. Cerven. Poradte sa s Vasim operaterom.
prajem vam dobry den, je vhodne kontaktovat pracovisko, kde bola operacia vykonana. ak to z akychkolvek dovodov mozne nie je, mozete sa obratit na nas. s pozdravom, dr d guba, odd plast chirurgie, ULK
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.