Dobrý deň, som 5 dní po augmentácií anatomickými implantátmi pod sval. Nemala som ani nejake velké bolesti alebo pohybové obmedzenia. Všetko čo som čakala a je normálne po takomto zákroku. Jediné čo ma trápi je necitlivosť v bradavkách a pod bradavkami. Myslíte si že sa mi cit do nich vráti? A bradavky sa mi akoby natiahli. Vrátia sa mi do pôvodného stavu ked ustúpi opuch?
Ďakujem za odpovede. A pekný deň :)
Prajeme vam dobrý den, spravidla ľahká porucha citlivosti môže byt a býva prechodná, do 2-3 mediacov po operácii dochádza spontánne k úprave. Ak by problém pretrvával je vhodne sa obrátiť na operatera . S pozdravom Dr d guba. Ulk Bratislava.
Dobrý den, vše by se mělo časem vrátit k normálu. S pozdravem Dr. Horyna Pavel
Dobrý deň, necitlivosť , ale taktiež zvýšená citlivosť bradaviek pri operačnom zväčšení prsníkov implatatmi sú zväčša prítomne pre veľke napnutie tenkej kože na prsníku po operácii. Vo väčšine prípadov sa stav upraví.
S pozdravom,
Dr.Fedeleš
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.