Dobrý deň, približne pred rokom som si nahmatala hrčku v prsníku a bola aj mierne bolestivá. Po vyšetrení i lekára ma poslali na ultrazvuk a biopsiu. Papiet ktorý som obdržala z nemocnice, nepopisoval nič konkrétne o aký druh hrčky ide, bolo tam len že hrčka má 6mm a že sa nie je čoho báť, že je neškodná. Asi po roku, kde som stále tu hrčku cítila, hlavne pred menštruáciou, ju cítim oveľa viac, bolí ma pri ležani na ľavej strane a to už nehovorím o tom, keď sa jej dotknem. Myslite že by som si mala žiadať jej odstránenie? neviem čo robiť, ale niečo musím, keďže to boli a nemôžem predsa celý život žiť v bolestiach. Žijem v Anglicku a tak by som sa chcela opýtať čo by ste mi odporučili vy. Ďakujem Jana
Dobrý deň,
Odporúčam kontaktovať svojho operatera.
S pozdravom
MUDr. Gabriel Šlárko
Klinika YES VISAGE
Pokiaľ ste po augmentaciu, kontaktujte svojho operatera. Hrčka sa dá odstrániť, ak je to indikované.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.