Ahojte,som 7 mesiacov po augumentácii,485 ml nagor anatóm. Začala som pociťovať už dlhšie bolesť v ľavom prsníku,hlavne,keď ráno vstavam z postele,pri zmene polohy.Pravý je úplne v poriadku.Inak sú rovnaké,žiadne zmeny nevidim ani na jednom.Možete mi poradiť,či je to vážne ? Ďakujem za odpoveď
Vážená slečno, na prvém místě byste se měla poradit s Vaším operatérem, ten nejlépe ví, jakou operační techniku uplatnil, jak preparoval tkáně, jak operace probíhala, jaká z toho mohou být vyplývat rizika. Jak to popisujete, asi nepůjde o nic vážného, možná jste oblast více zatížila nebo udělala nějaký extrémní pohyb. Důležité je, že nedošlo ke změně objemu postižené strany- mám na mysli otok, hematom, případný nějaký výpotek kolem implantátu. Nyní byste se měla cca 2-3 týdny fyzicky šetřit, oblast zklidnit a nosit speciální podprsenku jako po operaci. Pokud potíže nepřestanou, pak by asi přicházelo v úvahu ultrazvukové vyšetření prsu.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., plastický chirurg, Praha.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.