Dobry den, mam zaujem o zvacsenie prsnikov prsnymi implantatmi nie pod sval, ale pod zlazu a v lokalnej anesteze, rez cez podprsnu ryhu. Zle znasam celkovu. Mam za sebou 3. Pre predstavu, mam prsia B, 2 tehotenstva za sebou, pred 8 rokmi som mala silikony ale po 6mes. som si ich dala vybrat. Prave kvoli komplikaciam s tym spojenym, preto chcem lokalnu anestezu. Mozete mi odpovedat ti, na ktorych klinikach je to mozne zrealizovat az viem kde sa mam objednat na konzultaciu?? Lebo vsetci chcu celkovu anestezu. Ja mam tuto podmienku. Vopred dakujem
Dobrý večer, samozrejme sú silikónové implantáty a polyuretánové implantáty v poriadku, je možné ich vložiť aj lokálnej anestézií, komfort ale nečakajte. Mal som na mysli injekčné výplne akéhokoľvek druhu.
S pozdravom,
Dobrý deň,
dávajte si pozor na telu nevlastné výplňové materiály do prsníkov - iné ako sú silikónové implantáty, ktoré Vám zrejme budú pri podmienke lokálnej anestézií ponúkať. Ich dlhodobá bezpečnosť nie je overená a v budúcnosti môžu spôsobovať zdravotné komplikácie.
S pozdravom,
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.