dobry den chcem sa len opitat jednu otazku som 23 dni po operacii prs a lavy prsnik mam visie o 1,5cm ako prvy ta k sa chcem spitat ci sa to este narovna alebo to to tak ostane dala som za operaciu a vsetko dokopi ma vyslo 2050€ co som si setrila asi 5 rokou som slobodna mamicka tak ma to trapi nemam nato aby som platila dalsiu operaciu a tuto vec mam uz od zaciatku doktor povedal ze to je tym ze som pravacka a pravy prsnik mi preto skor klesol za odpoved vopred dakujem
Dobrý deň
Ste cca mesiac po operácii, čo je krátka doba na to aby ste sa museli obávať že niečo nie je v poriadku. Opuch je väčšinou vždy asimetrický, tkanivá sú v procese hojenia a pre úplné zahojenie a posúdenie je treba od 3 -6 mesiacov po operácii.
Dodržujte doporučenia operatéra, noste kompresívnu podprsenku a dodržujte kľudový režim.
Všetko dobré a veľa trpezlivosti praje
Kubeková - sestra Essur Clinic
Peký deň,
na zhodnotenie nálezu je ešte skoro,treba počkať kým tkanivá postupne odpuchnú a aj ľavý prsník môže ešte klesnúť.
Otázkou je aj nález pred operáciou,či tam nebola výraznejšia asymetria a podobne.
Dôverujte svojmu operatérovi a ak máte pochybnosti tak sa objednajte na kontrolu skôr.
S pozdravom
MUDr.Miroslav Gluck
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.