Dobrý deň, som 8 rokov po augmentácii prsníkov, subjekívne som spokojná a nemám žiadne ťažkosti, avšak na pravidelnej kontrole USG mi bol nájdený anechogénny lem tekutiny šírky do 7mm na mediálnom aj laterálnom okraji vľavo, LU v axilách sa nenašli. Bilaterálne v záhyboch na zvlnenom ventrálnom povrchu hladinky anechogénnej tekuriny šírky 2mm a 3mm. Mám z toho veľký strach, môže ísť o rakovinu?
Je to úpne normálne, nabudúce to tam nemusí byť. Je to veľmi malé množstvo. Z toho nemusíte mať strach. S pozdrvom dr. Červeň.
Zvlnené implantátu vám pravdepodobne spôsobuje dráždenie a dochádza v dôsledku toho k produkcii tekutiny. Odporúčam výmenu implantatov, alebo na skusenom pracovisku napr. Onko gynekológii punkciu pod ultrazvuk. Kontrolou a odber tekutiny na rozbor-cytologicke vyšetrenie charakteru tekutiny. s pozdravom Dr. Zabavnikova
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.