Ja by som sa chcela opýtat .. vzhladom na to že mam kazy na skoro vsetkých zuboch a mam ich velmi krivé , rozmýšlala som už aj nad strojcekom ale velmi ma to nelaka kedže ich mam take znicene aj ked is ich pravidelne cistím .... no vlastne otazka znie : Je možne nieco s tým robit nahradit ich nejako alebo co ?
Dobry den,
asi bude najlepsie, ak napisete v ktorej oblasti Slovenska mate zaujem o osetrenie. V pripade, ze ste z Niry a okolia, rad Vam ponuknem najvhodnejsiu moznost a osobne zodpoviem Vase otazky pri konzultacii. Z Vasho popisu ide o komplexne riesenie, ktore tazko navrhnut na dialku.
S pozdravom MDDr. Martin Srank.
0944 557 266
Treba si nájsť lekára, ktorému budete dôverovať. Dnes sa bežne ošetruje v anestéze, takže pacienta nič nebolí.
Dobrý deň,
doporučujem vám rozhodnutie na základe vyšetrenia a zhodnotenia rentgenovéj snímky. Ako uvádzate, zuby nemajú ideálne postavenie a máte rozsiahle plomby. Často doporučujeme najpv ortodontickú terapiu a následne estetickú korekciu. Ale bez vyšetrenia vám nemožme navrhnúť žiadny postup.
Pokiaľ by ste mali záujem o konzultáciu, prosím kontaktujte našu ambulanciu cez recepciu tel.00420 2222 11 206-8.
S pozdravom,
Dr.Andrea Král
stomatolog
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.