Dobrý deň. Som 12 týždňov po sklerotizácii žily penou 1%. Žila mi prechádza od polky lýtka, po vonkajšej strane kolena do asi 1/3 stehna. Žila je stále pigmentovaná akoby modrinová. Po 6 týždnoch som začala cvičievat na bicykli neskôr na eliptickom trenažéri a po 10 týždňoch som začala cvičiť aj drepy, výpady a ine silové cvičenia v posilovni. Noha ma ale stále ťahá, jemne pobolieva, niekedy trošku tŕpne. Je to normálne?Sťažovala som sa na tieto bolesti aj pri kontrole po 6 týždňoch, ale vraj je všetko v poriadku. Lekár mi robil aj sono tej sklerotizovanej žily. Dokedy môžu byť tieto nepríjemné pocity? Môžem pokračovať v cvičení? Od kedy je možné bežné posilovať? Noha inak nie je opuchnutá. Ďakujem
Dobrý deň,
veľmi sa ospravedlňujeme, že sme Vám neodpovedali na dopyt? Zrejme nastala nejaká chyba v zobrazovaní na portále estheticon. Vôbec nám neprišlo upozornenie na Váš dopy, žiaľ.
Ako sa máte? Prestali pocity ťahanie v nohe. Ste už v poriadku?
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.