Bolesť po sklerotizácii varixov penou

Janulka
Janulka
29. 1. 2018 · Posledná odpoveď: 22. 8. 2018

Dobrý deň. Som 12 týždňov po sklerotizácii žily penou 1%. Žila mi prechádza od polky lýtka, po vonkajšej strane kolena do asi 1/3 stehna. Žila je stále pigmentovaná akoby modrinová. Po 6 týždnoch som začala cvičievat na bicykli neskôr na eliptickom trenažéri a po 10 týždňoch som začala cvičiť aj drepy, výpady a ine silové cvičenia v posilovni. Noha ma ale stále ťahá, jemne pobolieva, niekedy trošku tŕpne. Je to normálne?Sťažovala som sa na tieto bolesti aj pri kontrole po 6 týždňoch, ale vraj je všetko v poriadku. Lekár mi robil aj sono tej sklerotizovanej žily. Dokedy môžu byť tieto nepríjemné pocity? Môžem pokračovať v cvičení? Od kedy je možné bežné posilovať? Noha inak nie je opuchnutá. Ďakujem

Reklama

odpoveď (1)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň,
veľmi sa ospravedlňujeme, že sme Vám neodpovedali na dopyt? Zrejme nastala nejaká chyba v zobrazovaní na portále estheticon. Vôbec nám neprišlo upozornenie na Váš dopy, žiaľ.
Ako sa máte? Prestali pocity ťahanie v nohe. Ste už v poriadku?

Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Liečba kŕčových žíl varixov
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 4. 2. 2013
Otoplastika
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 27. 12. 2011
Liposukcia
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 9. 11. 2022
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 7. 6. 2015
Liposukcia
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 10. 1. 2020
Obriezka
Žiadne odpovede
Niťový lifting
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 6. 9. 2022
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 26. 5. 2015
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 18. 5. 2022
Odstránenie znamienok
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 12. 2021

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi