Dobry den, je mozna labioplastika spojena aj s gynekologickym vysetrenim? Myslim ze mam vo vnutornom pysku malu hrcku niekedy nie je vidno a niekedy opuchne a boli, bola som s tym u svojej gynekologicky no ta ma poslala domov ze nic nevidi a zrejme som mala len zapalenu bartoliho zlazu ktora je vraj dole pri otvore no mna to boli podstatne vyssie. Tiez mi to malo vraj same odpuchnut a uvolnit sa no ja to mam uz vyse polroka a stale sa mi to vracia resp. akoby zapal bol stale v tele a niekedy sa prejavil viac inokedy menej. Neviem co mam robit nakolko chcem labioplastiku absolvovat cim skor. Dakujem
Dobry den, u nas je mozne absolvovat gynekologicke vysetrenie pred labioplastikou, kedze tu operaciu robi gynekolog. Ten Vas vysetri dohodnete sa na rozsahu vykonu a nasledne termine operacie.dr.Rohacova(Praha)
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.