Zašietie ušných lalôčikov po roztiahnutí

Christian_
Christian_
27. 2. 2017 · Posledná odpoveď: 1. 3. 2017

Dobrý deň, mal by som záujem o zašitie ušných lalôčikov a chcel by som sa informovať, koľko by asi orientačne mohlo stáť zašitie lalôčikov, ktoré boli roztiahnuté, takzvanými tunelmi, tiež by som sa chcel spýtať na jazvy a na samotný zákrok. Ďakujem pekne za odpoveď.

Reklama

odpovede (4)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Korekcia ušných lalôčikov pri roztiahnutí či natrhnutí u nás v OPERA CLINIC stojí 150 €/jedna strana.
Zákrok je krátky, v lokálnej anestéze, jazvy sú po zhojení nenápadné, rozsah jaziev záleží na lokálnom náleze.

Dobrýdeň, bolo by vhodné vidieť aké veľké sú dierky, odtoho sa odvíja aj spôsob zašitia. Jazvy sú minimálne viditeľné, operácia v lokálnej anestézii, cena cca 300 eur.
S pozdravom
MUDr.Hudáková Jarmila

Dobrýdeň, bolo by vhodné vidieť aké veľké sú dierky, odtoho sa odvíja aj spôsob zašitia. Jazvy sú minimálne viditeľné, operácia v lokálnej anestézii, cena cca 300 eur.
S pozdravom
MUDr.Hudáková Jarmila

Dobrý vecer, zákrok prebieha v lokálnej anestéze, vzniknuté jazvy sú väčšinou v tvare písmena T, cena operácie je 300E za obe uši. S pozdravom Dr. Kevicka

Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Otoplastika
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 21. 4. 2021
Otoplastika
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 20. 2. 2018
Otoplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 16. 5. 2014
Otoplastika
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 25. 7. 2018
Otoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 16. 5. 2019
Zväčšenie pŕs
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 15. 7. 2015
Otoplastika
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 28. 3. 2014

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi