Dobrý deň, mám 22 rokov a chcel by som sa informovať o zákroku otoplastika ( operácia odstávajúcich uší). Som z okolia Žiliny a neviem, kde sa takýto zákrok vykonáva a koľko by takýto zákrok stál. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď
Dobrý deň. Operáciu-otoplastiku,robíme aj na našej klinike. Je to ambulantný výkon, v lokálnej anestéze. Po zákroku môžete ísť domov,ale odporúčame doprovod. Cena zákroku je 590euro. S pozdravom ESSUR Clinik.
Dobrý deň. Naša klinika sa nachádza v Banskej Bystrici.
Dobrý deň,
ponúkame Vám možnosť absolvovať tento ambulantný zákrok na našej klinike v Košiciach,cena je 450 eur.
S pozdravom
MUDr.Miroslav Gluck
Prajem Vam dobry den,
Operáciu odstávajúcich ušníc by mal vykonávať plastický chirurg. Jedná sa operačný výkon, ktorý realizujeme takmer výlučne v lokálnom znecitlivení, ambulantnou formou, po operácii pacient može ísť ( doporučujeme v doprovode) domov. Ceny za korekciu ušníc sa rôznia, zvačša je možne si ich overiť i na webových stránkach.
S pozdravom, dr.D.Guba, ULK, Bratislava
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.