Ptóza - operácia na Strednom Slovensku

Beruska227737
18. 8. 2014 · Posledná odpoveď: 22. 8. 2014

Mám 20 rokov a už dlhšie ma trápi výrazne poklesnuté viečko na pravom oku. Nevedela som o čo presne ide, preto som to chcela riešiť Blefaroplastikou. Na konzultácii mi však pán doktor povedal, že mám ptózu a pokles pravého oka 2 mm. Dá sa to riešiť operačne a vraj by to mala preplatiť zdr. poisťovňa. V Žiline však tento zákrok nikde nerobia. Chcem sa opýtať kde sa dá na STREDNOM Slovensku tento zákrok vykonať. A čo prípadne prepláca Zdravotná poisťovňa. Prikladám aj fotografiu. Prosím poradte. Ďakujem

Reklama

odpovede (2)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň

Na našej klinike operujeme blefaroplastiku, doporučujem osobnú konzultáciu, kde Vám MUDr.Očenáš povie všetko ohľadom zákroku a možného postupu.
Viac o nás na
S pozdravom Kubeková - sestra Essur Clinic

Banská Bystrica

Dobrý deň Beruška, konzultovali sme to s našim medicínskym riaditeľom, doktorom Petrom Žiakom a ako jediné riešenie Vám môžeme odporučiť Univerzitnú nemocnicu v Martine. Výkon je hradený zo zdravotného poistenia, zavolajte a objednajte sa :) Kontakt:

UVEA MEDIKLINIK

Ordinačné hodiny kliniky
Po-Pia: 7:30 - 15:30

Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Blefaroplastika
Žiadne odpovede
Otoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 3. 1. 2023
Zväčšenie pŕs
7 odpovedí, najnovšia odpoveď: 26. 11. 2017
Kyselina hyalurónová
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 9. 6. 2020
Gynekomastia
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 1. 6. 2022
Zväčšenie pŕs
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 12. 4. 2012
Rhinoplastika
6 odpovedí, najnovšia odpoveď: 22. 9. 2020
Rhinoplastika
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 3. 10. 2018
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 22. 11. 2022
Gynekomastia
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 20. 5. 2015

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi