Mám 20 rokov a už dlhšie ma trápi výrazne poklesnuté viečko na pravom oku. Nevedela som o čo presne ide, preto som to chcela riešiť Blefaroplastikou. Na konzultácii mi však pán doktor povedal, že mám ptózu a pokles pravého oka 2 mm. Dá sa to riešiť operačne a vraj by to mala preplatiť zdr. poisťovňa. V Žiline však tento zákrok nikde nerobia. Chcem sa opýtať kde sa dá na STREDNOM Slovensku tento zákrok vykonať. A čo prípadne prepláca Zdravotná poisťovňa. Prikladám aj fotografiu. Prosím poradte. Ďakujem
Dobrý deň Beruška, konzultovali sme to s našim medicínskym riaditeľom, doktorom Petrom Žiakom a ako jediné riešenie Vám môžeme odporučiť Univerzitnú nemocnicu v Martine. Výkon je hradený zo zdravotného poistenia, zavolajte a objednajte sa :) Kontakt:
UVEA MEDIKLINIK
Ordinačné hodiny kliniky
Po-Pia: 7:30 - 15:30
Dobrý deň
Na našej klinike operujeme blefaroplastiku, doporučujem osobnú konzultáciu, kde Vám MUDr.Očenáš povie všetko ohľadom zákroku a možného postupu.
Viac o nás na
S pozdravom Kubeková - sestra Essur Clinic
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.