chcela by som spýtať , či je vhodná blefaroplastika aj pre ludí vo veku 23 rokov . Mám výrazne poklesnuté jedno viečko , neviem či sa jedná o klasicky poklesnuté viečka alebo o ptózu oka . Líši sa nejako operácia v prípade ptózy ? Pred zákrokom mám rešpekt , no z estetického hladiska mi to vadí . ďakujem posielam aj fotku na možné zhodnotenie
Dobrý den, operace ptózy je skutečně zcela jiný zákrok, každopádně je třeba víčka vyšetřit naživo-jak svírají, jaká je štěrbina v různých pohledových směrech, apod., proto se určitě obraťte na oční kliniku k podrobnému předoperačnímu vyšetření, můžete i na nás - kontakt viz.
Zdravím
V zavislosti od stupna ptózy sa volí adekvátny operacný postup, druhov operácií je niekoľko a to ci uz ide o vrodenu alebo získanú ptózu. Vyšetrenie je nevyhnutné, fotka nestací, casto moze byt pridruzená, alebo samostatná aj ptóza obocia atd. S pozdravom dr. Jurášek
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.