Dobrý večer, chcem sa opýtať či som vhodná kandidátka na operáciu. Mám padnuté viečko a zhoršuje sa mi to chcem vedieť či by mi pomohol zákrok. Ďakujem.
Dobrý deň,
áno pomohol, s niektorou z operácií padnutého viečka. Vykonávame ju 2-3 krát do roka. Naše výsledky môžete vidieť u nás pri konzultácii.
Dr. Jurášek
dobry den slečna
podla foto čo ste zaslala spolu s dotazom mate najpravdepodobnejšie vrodenu ptozu praveho horného viečka, da sa vykorigovat do velmi slušnej symetrie s kontralaterálnou stranou - operácia je väčšinou v celkovej anestéze . Vhodné je vyhladať skuseného plastického alebo očného chirurga / čo najbl. k mestu bydliska/,ktorí majú už skusenosti s danou problematikou
s pozdravom simonová
Dobrý den, na Vašem pravém víčku máte tzv. ptozu víčka, poruchu funkce zdvihače - svalu horního víčka. Obratte se na zkušeného očního lékaře či plastického chirurga, který má s touto problematikou zkušenost. Jinak na kosmetickou operaci víček - Vás stav není.
S pozdravem dr. Horyna Pavel
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.