Zdravim ludia, mam na vas otazocku. Som treti den po septorhinoplastike, tamponadu mi vybrali hned po 24 hodinach a isla som domov. Trapi ma ze mi z nosa este stale krvaca, aj ked len velmi malicko ale musim si niekolkokrat denne vytierat krv z nosa.. je to normalne ? Viem ze je to este vsetko cerstve ale co som citala recenzie z operacii tak nikde nebolo o krvacani ani zmienky, po troch dnoch teda urcite nie. To je jedna vec a druha je ta, ze stale nemozem dychat nosom, ani len trochu. Citala som sa baby sa po vybrani tamponady nadychli konecne nosom a ze parada a ja uz treti den nic, ani naznak uvolnenia.. dakujem za kazdu spravu, radu
Dobrý deň, ku stabilizácii dochádza zhruba až rok od operácie.
S pozdravom
MUDr. Jozef Fedeleš, Ph.D.
Klinika YES VISAGE
Máte pred sebou ešte 6-8 mesiacov.
Tamponáda sa vyberá paušálne o 48 hodín, nie o 24hod. Po vybratí tamponády je bežné že dýchanie je sťažené. Dôvodom je vrátenie sa opuchu slizníc, ktoré predtým tamponáda stláčala. Dr. jurášek
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.