Rhinoplastika v lokálnej anestézii

Anonymné
23. 11. 2020 · Posledná odpoveď: 26. 11. 2020

Dobrý deň. Ako je na fotografiách vidiet, moj nos je trochu širší a aj špička nosa je taká väčšia a guľatejšia. Mala by som záujem o úpravu nosa, avšak iba mäkkých častí, tak aby som nemusela ísť do celkovej anestézie, ale iba do lokálnej. Viem o tom, že mám na nose jemný hrbol, ale nechcem si dať zasahovať do kosti, ale upraviť len špičku nosa a nosné dierky, tak aby bol celkovo užší. Rada by som sa opýtala, či je tu niekto taký, kto absolvoval rhinoplastiku mäkkých častí iba v lokálnej anestézii a takisto či je tu nejaký lekár, ktorý by sa u mňa do toho pustil:) Ďakujem

Reklama

odpovede (3)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobry den,
Vase fotky nie su na posudenie stupna chirurgickeho zasahu do nosa dostatocne relevantne.
Je mi jasne, ze chcete len makku cast a ziadnu celkovu anestezu. Kolega odpovedal vseobecnym konstatovanim, ale to robime v praxi vsetci. Ked pacient potrebuje iba makky nos a zjemnenie profilu dorza, robime to v lokalnej anesteze. Hoci niektori chirurgovia robia v lokalnej anesteze i kompletny nos t.j. vcetne ostetomie. Aky je Vas pripad, posudi chirurg na zaklade fotiek z viacerych uhlov a najma na zaklade osobnej konzultacie. Jedno je vsak co pacient chce a druhe je ci to aj prinesie ziaduci efekt.
Podla mojho nazoru podla fotky v bocnej projekcii mate velky nos a tak nebude stacit zbrusenie profilu a uz vonkoncom nie zmensenie spicky nosa resp. znizenie projekcie-jej skratenie bez zasahu do nosoveho skeletu. Iba ak samotne zuzenie spicky, to Vam ale nosne dierky nezmensi.
Fazit: ano, spicku nosa si mozete dat v lokalnej anesteze iba zuzit, pokial budete trvat iba na tomto, co sa zmeny tyka
S pozdravom Dr. Skulavikova

Dobrý deň,
odporúčam Vám osobnú konzultáciu, neváhajte sa obrátiť na naše odborné konzultantky. Viac informácií Vám poskytnú na konzultácii.

S pozdravom
MUDr. Jozef Fedeleš, Ph.D.

Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie
(0)
2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...

Mäkký nos vykonávam len v lokálnej anestézii. Rovnako zrašpľovanie jemného hrboľu u Vás . S pozdravom Dr.Jurášek

MUDr. Viliam Jurášek
5
(68)
Košice
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 16. 11. 2013
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 19. 10. 2020
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 23. 5. 2023
Blefaroplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 8. 2. 2021
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 11. 9. 2020
Rhinoplastika
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 4. 1. 2022
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 7. 8. 2013
Rhinoplastika
Žiadne odpovede
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 11. 5. 2022

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi