Som 13 mesiacov po rhinoplastike a 10 mesiacov po reoperacii, chrbát nosa mám hrbolaty, spadnutu ľavú chrupavku a bez spreju do nosa sa už rok nepohnem ani na krok, čo sa pred operáciou nedialo.. Mám stále plný nos a hladam vhodného chururga,kto by túto spackanu operáciu napravil,ako si mám vybrať sparvne chirurga tentokrát? A už mám aj strach čo sa deje s mojím nosom každodenným pouzivanum spreju do nosa :( poraďte mi
Pekný večer,
na reoperácie nosov sa u nás špecializuje MUDr.Jarmila Hudáková,určite Vám pomôže.
Sprej do nosa a jeho cievno-konstrikčný efekt pri dlhodobom používaní môže vážne poškodiť sliznicu, niekedy až s perforáciou. Stenčená sliznica nie je \"dobrým\" tkanivom na neskoršie riešenie takže pred re operáciou treba vysadiť. Podľa toho čo píšete o spadnutej ľavej chrupavke atď. nebude sa pravdepodobne dať vyhnúť pri oprave transplantácii chrupavky. Treba Vás osobne vidieť a vyšetriť. Dr.Jurášek, Porta Med s.r.o.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.