Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu. Uz nie raz som bola na plastike nosa a vzdy to dopadlo zle. Vzdy sa mi postupne po plastike meni chrupavka na jednej strane a nakoniec nevyzera vobec pekne a neviem si vysvetlit preco to tak je. Bola plastika vykonana zle? Chcem ist na dalsiu ale bojim sa,ze to moze dopadnut este horsie..Co sa mi s tym este moze stat?Preco to nevyzera tak pekne ako hned po operacii? Vopred dakujem za odpoved
Bez posudenia predoperacnych fotografií a Vaseho sucasneho vzhladu sa k operacii nemozno jednoznacne vyjadrit.Nerovnosti po rhinoplastike ,ako spomenul MUDr.Cerven,su bezprostredne po operacii prekryte opuchom,ktory postupne odoznieva od korena nosa po spicku.Rovnako postupne vyzrievaju aj vnutorne jazvy,toto odobie trva tak 1 rok po zakroku.Potom mozno vykonat korekciu.Nos je dynamicka struktura, ktora sa v priebehu rokov moze este menit ako npr. padanie spicky,zuzenie vnutornej chlopne a pod.V pripade zaujmu o bezplatnu konzultaciu,volajte prosim t.c.0905/4808048.
Ak ste boli u spickoveho odbornika mozno mate pravdu.
Inak plati moja predchadzajuca rada a poopravujem ju
nemusite ist na konzultaciu zrovna ku mne , ale vypocujte si aj ine nazory a nerozjimajte pri internete.
Dobry den. Pripadne nedostatky operacie moze spociatku prekryvat mierny opuch po operacii. Dolezite je aj kolko ste po operacii ? V takomto pripade sa mozete
objednat na nezaväznu konzultaciu a mozem zhodnotit Vas stav. S pozdravom Dr. Cerven.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.