Objavim som Vaše fórum a chcel by som poprosiť o radu, či by existoval nejaký spôsob ako odstrániť jazvy, ktoré boli spôsobené skalpelom. Nechcem aby tu niekto posudzoval moju osobnosť, každý sme mali problém a každý ich nejako riešil, ibaže je to už veľa mesiacov, veľa sa zmenilo, no nepekné jazvy zostali. na vnútornej strane predlaktia sú jazvy skôr vypuklé na boku idú zase do hĺbky. Prioritne by som chcel odstrániť jazvu približne v stredne vnútornej strany predlaktia, ktorá je asi najhoršia, vypuklá a čo je najnepríjemnejšie tak stále bolí už aj pri dotyku. Je ju vidno na prvej z priložených fotografii. Prosím o rady, typy čo môžem urobiť preto aby som sa opäť na svoju ruku dokázal pozrieť. Ďakujem.
Dobrý deň! Na našom pracovisku riešime vypuklé, do hĺbky idúce ako aj začervenalé jazvy laserom event. karboxyterapiou. Ošetrenia treba niekoľkokrát opakovať, dochádza k vyblednutiu začervenalých jaziev a korekcii hĺbky event. výšky jaziev, avšak nie k ich úplnému odstráneniu.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.