Zmenšenie prsných dvorcov

maja85
9. 10. 2013 · Posledná odpoveď: 17. 10. 2013

Dobry den. Som v tejto teme uplny novacik ale uz velmi dlho uvazujem o zmenseni prsnych dvorcov. S tvarom aj velkostou prsnikov som spokojna, ale vadi mi velkost prsnych dvorcov. Citala som rozne clanky a diskusie a v niektorych pripadoch sa dvorce opat zvacsili. Da sa tomu nejakym sposobom zabranit? A co sa tyka jaziev, su viditelne? (je mi jasne ze hojenie zaberie urcity cas, ale aj tak by som nerada mala zjazvene prsia). Ak by ste niekto mali fotky pred a po pomohlo by mi to urcite v mojom rozhodnuti. zatial dakujem velmi pekne za odpoved p.s. na internete som videla uzasne fotky a video jednej kliniky z Anglicka, kde je tato operacia bezna. Nadchla ma predovsetkym metoda ktoru chirurg vyuziva na to aby znovu nedoslo k zvacseniu dvorcov: http://www.youtube.com/watch?v=Ayt0PcrBRdE

Reklama

odpovede (4)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň. Dôležité je použitie šicieho materiálu (drahého), ktorý do veľkej miery zabráni jednak roztiahnutiu jazvičky alebo i spätného rozšírenia dvorca, zväčša u hmotnostne väčších prsníkov. Jedná sa o vstrebateľný zadrhávací steh s protismernými zúbkami. Takým je napr. Quill od firmy Angiotech. (Žiaľ ku nám sa nedováža) . Dr. Jurášek, Porta Med s.r.o.

MUDr. Viliam Jurášek
5
(68)
Košice

Dobrý deň

Na našej klinike robíme daný výkon bežne v lokálnej anestéze. Výsledky sú vynikajúce.Viac o našej klinike aj o výkonoch ktoré robíme

S pozdravom Kubeková - sestra Essur Clinic

Banská Bystrica

Prajeme Vam dobry den
uprava prsnikov a ich dvorcov je i v nasich koncinach vykon velmi casty. Je vsak nutne zvazit, aka metodika je na ten ktory typ najvhodnejsia. Okolo dvorcove redukcie
( upravy) a stalost tvaru dvora je zabezpecovana najma vnutornym stehom( stehmi). Vzhlad a charakter jaziev je vsak individualny. S pozdravom, dr.D.Guba,ULK, Bratislava.

Dobry den.
Redukcia dvorcov sa robi na Slovensku velmi davno. Je len samozrejme ze po takomto zakroku ostava vacsia alebo mensia jazvicka okolo dvorca a to aj v Anglicku. Zalezi na tom , okrem ineho ,kolko je treba redukovat. Dnes sa na to pouziva , cirkularny samozdrhovaci steh , ktory sa nevybera , takze nedochadza k roztiahnutiu jazvy.
S pozdravom

Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zmenšenie prsníkov
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 22. 11. 2022
Zmenšenie prsníkov
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 7. 2019
Mastopexia
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 19. 12. 2023
Mastopexia
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 7. 6. 2022
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 10. 10. 2019
Mastopexia
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 29. 7. 2014
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 6. 12. 2017
Vaginoplastika
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 18. 9. 2013
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 30. 9. 2010
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 11. 10. 2010

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi