Ahojte. Mám 24 rokov a už dlho uvažujem nad plastickou operáciou. Veľkosť ani tvar pŕs meniť nechcem, len veľkosť dvorcov. Na pravej strane je väčší, má cez 7 cm a má nepravidelný tvar. Na ľavom je tiež dosť veľký. Vyzerá to naozaj zle :( Sú umiestnené na akoby spodku pŕs, akoby mi padali. Prsia tak pôsobia vyťahané a ovisnuté. Viete mi poradiť nejakého chirurga, ktorý robí len dvorce? Dá sa to vôbec aj bez úpravy celých pŕs?
Dobrý deň, Váš problém vieme vyriešiť chirurgicky a však je potrebné sa objednať na osobnú bezplatnú konzultáciu. S pozdravom klinika ENVY
Prajeme Vam dobry den,
uprava dvorcov resp ich zmensenie je mozne. Prsniky je vsak nutne vidiet, a az potom zvolit vhodnu metodu ich korekcie. S pozdravom, dr.D.Guba,Odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava
Dobrý den,
Ak by sme chceli upraviť dvorce-zmenšiť, zároveň by sme zdvihli aj prsniky. Je to možné zrealizovať aj v lokalnej anestezii. Záleží od stupňa ptózy a od toho sa odvíja aj rozsah a invazivita zákroku. Samozrejme je potrebné Vás vidieť.
Pozdravujem.
Dobrý deň Sasanka,
dvorce je možné upraviť a zmenšiť rezom okolo nich. Samozrejme je nutná osobná konzultácia.
S pozdravom,
Dr. Fedeleš
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.