Úprava pŕs - prosím o vyjadrenie lekárov

Lena30
Lena30
16. 11. 2018 · Posledná odpoveď: 21. 11. 2018

Dobrý deň, prosím o vyjadrenie lekárov najlepšie z východného Slovenska či sa s tým dá niečo urobiť.. Bradavky sa vtahujú, kojenie bolo viac než nemožné, dvorce asymetrické obrovské, celkovo neznášam pohľad na ne, z hora bradavky prakticky ani nevidím, bradavky sú citlivé, pekne vystúpia len pri vzrušení alebo chlade.. Mám pocit akokeby som mala zavesené na hrudi 2 vrecia ?? Zaujíma ma samozrejme koľko by stál zákrok. Ďakujem pekne lekárom ktorý vyjadria svoj názor ? na základe toho si operatéra vyberiem ?

Reklama

odpovede (4)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň,
po redukčnej mamaplastike a korekčnej plastike bradaviek treba rátať aj s tým že dojčenie nebude možné.

Dobrý deň,
odporúčam Vám tiež osobnú konzultáciu. Pre objednanie sa prosím kontaktujte naše odborné konzultantky na

Pekný deň,
MUDr. Gabriel Šlárko

Klinika YES VISAGE - klinika estetickej medicíny a plastickej chirurgie
4.9
(426)
Bratislava

Dobrý deň,
cenu Vám vieme určiť až po konzultácii a podrobnom vyšetrení, odhadom by to malo byť okolo 2000 eur.

Pekný deň, určite Vám budeme vedieť pomôcť, prsia sa dajú zredukovať a zmodelovať podobne vieme upraviť bradavky a dvorce tak ako si predstavujete. Všetky podrobnosti sa môžte dozvedieť na osobnej konzultácii, kontakty nájdete na
S úctou
MUDr.Miroslav Gluck

Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Mastopexia
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 6. 8. 2019
Rhinoplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 15. 2. 2021
Mastopexia
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 29. 7. 2014
Nadmerné potenie
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 10. 2020
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 27. 4. 2022
Zväčšenie pŕs
Žiadne odpovede
Mezoterapia
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 17. 8. 2018
Mastopexia
Žiadne odpovede
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 15. 12. 2021
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 31. 3. 2022

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi