dobry den trapia ma moje nepekne ovisnute prsia ich velkost je E chcela by som podstupit mastopexiu podvihnut ich len sa bojim ze jazvy po operacii budu esteticky narusat celkovy vzhlad prsnikov.dakujem za odpoved
Pekny den, objednajte sa k nasej lekarke na konzultaciu na a dohodneme si dalsi postup. Vhodne je zbrusenie frakcnym laserom MiXto.
S pozdravom Esthetic
Dobrý deň prajem,
ak naozaj túžite mať krásne prsia, tak si dohodnite osobnú konzultáciu s plastickým chirurgom. Odpovede na Vaše otázky si vyžadujú dostatok času a je nereálne si myslieť, že ich získate všetky touto cestou. Len osobná konzultácia Vám môže priniesť efekt a posunúť Vás ďalej.
S pozdravom
MUDr. Ján Švehlík
Mila Livka,
Podla toho, co pisete, pri velkosti Vasich prsnikov bude zrejme nutna i parcialna redukcia, kedze cista mastopexia prinesie len docasny efekt. Velke tazke prsia budu zredukovanu kozu dalej expandovat a okrem dalsej ptozy mate vacsiu sancu dostat striae a atrofiu. Preto otazkou do diskusie nie su len jazvy ale najma sposob operacie.
Jazvy su vzdy cirkularne v oblasti dvorca a vertikalne nadol a ich napadnost je cisto individualna.
Optimalna je osobna konzultacia kde sa dozviete vsetko.
S pozdravom,
Dr. Jo Skulavik
Dobrý deň prajem,
Vyriešime to takto. Otvorte si google, napíšte ´´ mastopexy ´´ do vyhľadávača a v ľavom hornom rohu zvoľte ´´ obrázky ´´. A musia sa Vám zobraziť fotky v obrovskom množstve. Ak nie, tak text, ktorý som Vám poslal v poslednom príspevku skopírujete do do riadku, kde zadávate adresy a musí to fungovať. Ja som to teraz vyskúšal a funguje to.
S pozdravom a prianím pekného dňa
MUDr. Ján Švehlík
Dobrý deň,
Odporúčam Vám ísť na stránku
Nájdete obrovské množstvo fotiek pred a po zákroku - mastopexii, s detailami jaziev, či už čerstvo po operácii alebo po vyzretí jazvy, to znamená s odstupom času ( 6 mesiacov - 2 roky). Pozrite si to, nájdite prsia, ktoré najviac zodpovedajú Vašim a zvážte ďalší postup. To posledne rozhodnutie ale budete musieť urobiť Vy sama.
S pozdravom
MUDr. Ján Švehlík
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.