Dobrý deň , schudla som 70kíl za 14mesiacov a ostala mi nepekná koža. Hlavne na stehnách . Celé stehná až po koleno mám ovisnutú kožu - akoby zvráskavenú kožu , žiadne previsy , faldy , čisto len padnutá koža . Ked si vytiahnem kožu smerom nahor tak mám pekné hladké nohy . Chcela by som podstúpiť operáciu , rátam aj s jazvami , len hladám operatéra chirurga , ktorý má s tým skúsenosti a má peknú prácu . Blúdim o nete , hladám fotky pred a po , no zatiaľ som nenašla , je velmi málo týchto zákrokov . Bojím sa , či tá operácia vôbec bude stáť zato . Viem že je to potrebné vidieť , môžem zaslať foto doktorovi , ktorý by mal záujem . Ďakujem za prípadnú odpoved .
Môžete mi zaslať foto ak máte záujem, na prípadnej konzultácii Vám ukážem naše výsledky . Máte pravdu v tom že Thight lift nie je častou operáciou a v prevažnej miere sa týka pacientov ako ste Vy. Ak ste ale schudla za tak krátky čas 70 kg, domnievam sa že úbytok tkaniva bude značný. V takom prípade takýto zákrok z môjho pohľadu prekračuje možnosti jednodňovej chirurgie a doporučil by som Vám obrátiť sa na niektoré klinické pracovisko. S pozdravom dr.Jurášek
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.