Ovisnutá koža na stehnách

lauritania207696
lauritania207696
27. 9. 2013 · Posledná odpoveď: 29. 9. 2013

Dobrý deň , schudla som 70kíl za 14mesiacov a ostala mi nepekná koža. Hlavne na stehnách . Celé stehná až po koleno mám ovisnutú kožu - akoby zvráskavenú kožu , žiadne previsy , faldy , čisto len padnutá koža . Ked si vytiahnem kožu smerom nahor tak mám pekné hladké nohy . Chcela by som podstúpiť operáciu , rátam aj s jazvami , len hladám operatéra chirurga , ktorý má s tým skúsenosti a má peknú prácu . Blúdim o nete , hladám fotky pred a po , no zatiaľ som nenašla , je velmi málo týchto zákrokov . Bojím sa , či tá operácia vôbec bude stáť zato . Viem že je to potrebné vidieť , môžem zaslať foto doktorovi , ktorý by mal záujem . Ďakujem za prípadnú odpoved .

Reklama

odpoveď (1)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Môžete mi zaslať foto ak máte záujem, na prípadnej konzultácii Vám ukážem naše výsledky . Máte pravdu v tom že Thight lift nie je častou operáciou a v prevažnej miere sa týka pacientov ako ste Vy. Ak ste ale schudla za tak krátky čas 70 kg, domnievam sa že úbytok tkaniva bude značný. V takom prípade takýto zákrok z môjho pohľadu prekračuje možnosti jednodňovej chirurgie a doporučil by som Vám obrátiť sa na niektoré klinické pracovisko. S pozdravom dr.Jurášek

MUDr. Viliam Jurášek
5
(68)
Košice
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Mastopexia
7 odpovedí, najnovšia odpoveď: 12. 6. 2012
Blefaroplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 4. 2022
Abdominoplastika
11 odpovedí, najnovšia odpoveď: 8. 8. 2013
Botulotoxín
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 5. 3. 2020
Botulotoxín
6 odpovedí, najnovšia odpoveď: 11. 5. 2022
Odstránenie znamienok
Žiadne odpovede
Abdominoplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 19. 6. 2014
Blefaroplastika
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 24. 11. 2014
Kyselina hyalurónová
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 4. 2. 2020
Blefaroplastika
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 2. 7. 2020

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi