Dobrý deň, mám 38 rokov a uz 2 roky rozmýšľam o lokálnych chirurgických zákrokoch, keďže nie všetky partie sa daju adresovať športom. Konkrétne partie ktoré mi esteticky na sebe prekážajú su: - horné a zadne stehna, predovšetkým vonkajšie stehna plus celulitída - niektore dni opuchnuté lýtka - hoci opuch vyzerá skôr z vody ako z tuku. Lýtka sú celkovo stihle ale v porovnaní so zvyšokom postavy (ta je veľmi chuda) pôsobia širšie, hlavne v dňoch opuchu - jemne množstvo ovisajuceho tuku v oblasti bokov - love handles - ovisajuci podbradok/koža - pôsobí skôr ako korytnačia brada, nie ako druhá brada - vačky pod očami - nie kruhy, ale opuchy. Tlak "vackov" je niektoré dni veľmi nepríjemný a spôsobuje bolesti hlavy a oči.
Moje otazky: - Hradí niektoré z týchto zákrokov poisťovňa štátna alebo privatna? (FYI nežijem v SR, som poistená v zahraničí v EÚ a tam tiež privátne) - existuje klinika, ktora by sa podujala na všetky tieto zákroky naraz? - kedze som v zahranici: koľko osobných návštev pred a po zákroku je nutných v SR? - ako dlho trvá rekonvalescencia po jednotlivých zákrokoch? - vo všetkých partiách ide celkovo ide o malé množstvo tuku, keďže som celkovo chuda, ale veľmi mi vadia tie ovisajuce a trčiace partie, hlavne tie vonkajšie stehna...ma liposukcia zmysel alebo lepšie ísť do neinvazivnych metód?
Ďakujem
Dobrý deň. Žiadnu liposukciu poisťovne nepreplácajú. Pokiaľ je liposukcia viacerých partií, je lepšie byť v celkovej anestéze kde k tomu potrebujete aj predoperačné vyšetrenia. Liposukciu si plánujte na chladnejšie počasie. Po liposukcii je nutné nosiť kompresné prádlo. Konzultácia je jedna.
Scarlett Clinic
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.