Dobrý deň, mám problém s kŕčovými žilami na obidvoch nohách. Ide skôr o estetický problém, nie sú bolestivé. Rada by som sa k Vám objednala na operáciu a zaujímala by ma približná cena a či je aj možnosť splátok. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň! Pred samotným odstraňovaním metličkových žíl robíme ultrazvukové vyšetrenie a podľa nálezu Vám náš lekár navrhne najvhodnejšiu metódu odstraňovania /laser, sklerotizácia.../. Od typu zákroku a rozsahu závisí cena. Cenník nájdete na našej stránke.
S pozdravom MUDR. Chovancová, MedicalMKP s.r.o.Nitra
Dobrý deň! Pred samtoným odstraňovaním kŕčových žíl robíme ultrazvukové vyšetrenie a podľa nálezu Vám náš lekár navrhne najvhodnejšiu metódu odstraňovania /laser, sklerotizácia.../. Od typu zákroku a rozsahu závisí cena. Cenník nájdete na našej stránke.
dobrý deň, v našom zariadení poskytuje ošetrenie tkzv. metličiek sclero laser (cena 1impulsu je 1,50eur) v prípade väčších varixov, ktoré vyžadujú chirurgické ošetrenie pracovisko jednodňovej chirurgie v našom zariadení tieto operácie vykonáva. Sme zazmluvení Všeobecnou zdravotnou poisťovňou a Union zdravotnou poisťovňou, ak ide o chirurgické odstránenie operácia je bezplatná len v prípade použitia najmodernejšieho laseru si pacient pripláca 200 eur.
v prípade záujmu o konzultáciu nás kontaktuje na
Esteticky rušivé, metličkovité varixy odstraňujeme sklerotizáciou. Mozte sa objednat mailom alebo telefonicky na konzultáciu. Dr.Jurášek
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.