Prosim Vas,co sa s tym da robit? Bola som na na operacii,facelifting, smas, tvare, krku a liosukcia podbradku. Pred 10 mesiacmi. A vysledok ziaden,teda ano, vyzera to ovela horsie a este plus jazvy k tomu.Tak neviem, co mam robit.Bola som uz niekolkokrat u lekara, ktory ma operoval,podla neho je to v poriadku. Fotky prikladam.
Pani,u nás v IEM na plastickej chirurgii v Pezinku je facelifting veľmi frekventovanou operáciou,preto ju predávame aj na Myslím,že každý plastický chirurg urobí pre svoju klientelu maximom a istotne sa to týka aj vášho pána doktora.No Vašu nespokojnosť chápem a ponúkam vám u nás konzultáciu zdarma.
Konzultujeme Po-Štvr s príchodom 13.-14.00 hod/do 19.12. a od 7.1.2010,ľubovoľne/
S pozdravom Helena Ježovitová
Dobrý deň,
odporúčam Vám osobnú konzultáciu. Pre objednanie sa na nezáväznú konzultáciu a ďalšie informácie, prosím, kontaktujte naše odborné konzultantky na
S pozdravom
MUDr. Mária Rakúsová
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.