Dobrý den, som 8 rokov po operacii karpálního tunelu, výsledky EMG před a po operacii bolí rovnake. Teraz má velmi pali ruka, bolia má dva prsty Malíček a prstennik, bolesti mám aj v lakti a ramene. Náleju sa mi žili na chrbte ruky a vystupia mi aj na zápasti a jedna žila směřuje k laktu. Na dlani mi omodrie část, tam, kde bol vedeny rez. Ruka mi netrpne. Hned po operacii som sa vrátila a operáter mi povedal, ze má nemá tam co boliet, riesim to už 8 rokov, nikto sa tým nechce zaoberat. Dokonca mi na neurochirurgii povedali, ze po reoperaciibto moze být este horsie.. Operacii sa bojim, přetoze tu 1 som vobec nemalá absolvovat. Do dlaně ni aplikovali injekčně kortikoid a dostala som alergiu. Prosím, můžete mi poradit, co dalej. Velmi pekne dakujem. Som už zufala....Anna
Dobry den,
ak tŕpne malicek a prstenik ide o iný nerv , konkrétne n. ulnaris a možno bude v lakti uskrteny..treba navštíviť neurológa a dať si spravit emg vyšetrenie na ulnarny nerv. Pozdravujem Sipka
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.