Hrča na ruke

evicka821
27. 5. 2012 · Posledná odpoveď: 10. 4. 2013

Dobrý deň, moj priateľ si pred rokom prerezal všetky žily a šľachy na zápästí. Citlivosť v prstoch ma slabú.. ale pohyblivosť na to ake mal zranenie celkom dobru.... ja mu tu ruku pravidelne masírujem a asi pred dvoma týžňami som si všimla že pod ukazovákom na dlani ma dvrde miesto... začalo sa to zväčšovať.. a dosť ho to boli.. je to taká hrča podla mna na tej slache co vedie k ukazováku.. Nevedeli by ste mi pomôcť? čo by to mohlo byť?? nejaky recept?? bol u doktora.. tí mu dali 20liekov a boli ho to stále... Veľmi vás prosím o pomoc a za odpoveď vopred ďakujem

Reklama

odpovede (2)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň,
môže ísť o ochorenie väzivovej výstelky dlane - Dupuytrenova kontraktura v pociatocnom štádiu. Nič vážne. Treba vidieť.
Dr.Šipka

MUDr. Marek Šipka
(0)
0 adresy v

Dobrý deň prajem,
Takto na diaľku z Košíc Vám viem poradiť jedno: Nech si cestou obvodného lekára alebo traumatológa, ktorý ho operoval vybaví USG vyšetrenie hrčky. Ak budete mať šťastie, tak Vám dokážu povedať, z čoho tá hrčka vychádza. Trochu čudné je, že píšete o úraze v zápästí a hrčka je v dlani. To stojí za zamyslenie. Možno tie dve veci spolu ani nesúvisia.
S pozdravom a prianím pekného dňa
MUDr. Ján Švehlík

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi