Dobrý deň, mám dosť viditeľné kruhy pod očami,nebude to nedostatkom spánku je to skor geneticky dané,(to je moj názor, no možno sa mýlim) A chcem vedieť či by mi pomohla kyselina hyalurónová alebo botox alebo ako to mám riešiť??? Mám 30 rokov. Už som vyskúšala rozne krémy s obsahom kofeínu a všetky pomocky ktoré som videla v reklamách no bezvýsledne.Ďakujem vopred za rady.
Pekny den, vhodne je aplikovat kyselinu hyaluronovu do oblasti pod oce. Mame s tym pekne vysledky. Botulotoxin je vhodny aplikovat do mimickych vrasok. Objednajte.
S pozdravom Esthetic
Vážená paní,
problém "kruhů pod očima" je poměrně široký, způsob řešení záleží na konkrétním klinickém obrazu. Přes internet Vám asi nikdo fundovaně neporadí, se zasíláním fotografií nemám nejlepší zkušenosti. Optimální je vždy vyšetřit pacienta v ordinaci a následně společně vybrat nejlepší léčebné schema.
Se srdečným pozdravem dr.Műller.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.