Som 11mes.po porode.pred desiatimi rokmi cca som mala robenu abdominoolastiku. A teraz po tomto tehotenstve mam stale velke brucho i ked vahu mam povodnu.Cim to moze byt? Navyse mam stale pocit ze citim ako mi tam ,,prelievaju sa vnutornosti" ked sa dam na bok.Dost ma aj bolieva chrbat a mam problem s inkontinenciou..ci to tiez neni viac nasledoch stavu mojho brucha. Myslite,ze mam zas absolvovat abdominoplastiku? Pripadne mam zas roztrhane brusne svaly? Spravi sa mi v okoli pupka vzdy taka hrča nie jama ked lezim a zdvihnem nohy.dakujem za odpoved
Pravdepodobne mate herniu a oslabenú brusnu stenu konzultujte najprv brušného chirurga a pre inkontinenciu gynekológov, existuje možnosť spevnenia panvového dna. Dr. Zabavnikova
Dobrý deň,
odporúčam vyšetrenie a konzultáciu.
S pozdravom
MUDr. Gabriel Šlárko
Klinika YES VISAGE
Podľa všetkého máte diastazu priamych brušných svalov. Vyžaduje podrobné vyšetrenie . Liečba je chirurgická. Jurášek
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.